Sobada narlı balıq qızartması
Ərzaqlar: 
1 ədəd balıq
1 ədəd nar
1 baş soğan
1/4 st bitki yağı
Duz
İstiot
Hazırlanması:
Narı dənələyirik.
Soğanı doğrayırıq.
Balığı təmizləyib, doğrayırıq. Doğranmış balığa soğanı, narı, duzu və istiotu töküb, qarışdırırıq.
Qaba falqa kağızı sərib yağlayıb, balığı yığırıq. Qalan yağı üstünə tökürük.
Kağızları hər tərəfdən içəri doğru qatlayıb, balığın üstünü örtürük.
200 dərəcə qızdırılmış sobada tam qızarana qədər bişiririk. 30 dəq. sonra üzərini açıb açıq bişiririk.
Balıq qızartması narlı soğanla ya da nar şərabla (hazır istehsal) ya da nar, alça, turş gilas və göyəm şərabları (Qeyd: bu şərablar keçmişdən bu dövrümüzə qədər gələn turşu növləridir. Bu şərablar qatı şəkildə olur) ilə süfrəyə verilir.
Nuş olsun!
f Paylaş








İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Bu 3 içki ömrü uzadır - Sübut edildi
Anasının öldüyünü üç gün qızından gizlətdik' - Yaşar Nurinin qızı
Yatmazdan əvvəl nəyi, nə vaxt yemək lazımdır? - Mütəxəssislərin tövsiyələri
Ülviyyə onu tənqid edənlərə cavab verdi
Əfsanə geri qayıtdı: Bakıda möhtəşəm rok gecəsi - FOTOLAR
Tanınmış aktrisa Bakı-Sumqayıt avtobusunun sürücüsünü '102'yə şikayət edəcək
Məşhur aktrisanın içkisinə narkotik maddə atdılar, xəstəxanalıq oldu
Həftədə bir dəfə yeməklə damarları "təmizləyən" möcüzəvi qida
Bunu biləndən sonra hər gün xurma yeyəcəksiniz - Ürəkdən şəkərə hər şeyə təsir edir
Samirə Əfəndi Akif Nağını məhkəməyə verir
Bu qidadan uzaq durun - Bədənə gizli təsirləri VAR