Sobada pomidorlu ət qızartması

Sobada pomidorlu ət qızartmasıƏrzaqlar:

Sobada pomidorlu ət qızartması1 kq xırda doğranmış qoyun əti

4 ədəd pomidor

2 baş soğan

4-5 diş sarımsaq

1 balaca dəstə cəfəri

2 x.q q əridilmiş kərə yağı

Duz

Istiot

Hazırlanması:

Xırda doğranmış əti yuyub təmizləyirik.

Soğan ilə sarımsağın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.

Sobada pomidorlu ət qızartmasıPomidoru yuyub qabığını soyub xırda doğrayırıq.

Sobada pomidorlu ət qızartmasıCəfərini təmizləyib yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.

Sobada pomidorlu ət qızartmasıƏtin üstünə pomidoru, soğanı, sarımsağı, cəfərini, yağı, duz və istiotu töküb qarışdırırıq.

Sobada pomidorlu ət qızartmasıSobada pomidorlu ət qızartmasıQarışığı qaba tökürük.

Sobada pomidorlu ət qızartması200 dərəcədə qızdırılmış sobada suyu çəkilib yağa düşənə qədər bişiririk.

Sobada pomidorlu ət qızartmasıƏğər ət gec bəşən olsa az su əlavə edə bilərsiniz.

Sobada pomidorlu ət qızartmasıNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 4535   Tarix: 01 noyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Bayat çörək atmayın, köftə hazırlayın!

Bayat çörəyi necə qiymətləndirə bilərəm? Bayat çörəyi atmayın, köftə hazırlayın! Bayat çörək köftesi resepti ilə uşaqlarınız üçün həm qidalandırıcı, həm də dadlı çörək köftələri hazırlaya bilərsiniz. Sizə reseptimizdə baya

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

turlar.az

yay kolleksiyasi geymler 2025 geyim seçimi roya ayxan bulkalar dadlı yemək qadın xəyanət kosmetika birlik sperma rus dili 2ci ders novruz bayramina aid hakista sozler