Tanınmış mütəxəssis açıqladı: "Hamilələr ilk 3 ay ərzində...
"Hamilələrə ay ərzində 1 dəfədən çox qaraciyərdən hazırlanmış yeməklər olmaz. Xüsusilə ilk üç ay ərzində".
Publika.az xəbər verir ki, bu sözləri tanınmış anestezioloq-reanimatoloq Şahin Məmmədov deyib.
O bildirib ki, tərkibində yüksək miqdarda olan vitamin A döldə orqan defektlərinə səbəb olur: "Lakin bitkilərdə olan B karoten (yerköküdə olan vitamin A-nın sələfi) hamiləlikdə demək olar ki, təhlükəsiz sayılır. Çünki teratogen deyil + bədənimiz b karoteni vitamin A ya öz ehtiyacı olan qədərini çevirir" deyə mütəxəssis əlavə edib. /publika.az









Hakışta
Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
DİQQƏT ! Yuxuda pişik görmüsüzsə ..Ağır xəstəlik gözləyir
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Xoşqədəm Zeynəb Xanlarova ilə görüntüsünü paylaşdı
Çox az istifadə olunur amma ən faydalı tərəvəzdir
Yemək yeyərkən su içməyin- Qastroenteroloqdan xəbərdarlıq
Həm immuniteti gücləndirir, həm də arıqladır
Əməliyyat olunan Afaq Bəşirqızıdan səhhəti ilə bağlı AÇIQLAMA
Kağız dəsmal alarkən diqqət - İçində olan bu 3 maddə xərçəng yaradır
Məşhur türkiyəli reper bu ölkənin vətəndaşı oldu