Niyə pəhrizə sarıkök əlavə edilməlidir? - 5 ƏSAS FAYDASI
Sarıkök antioksidant xüsusiyyətlərə malikdir. Sarıkök yeməklərə ətir və dad əlavə etməklə yanaşı, həm də çoxsaylı sağlamlıq faydaları ilə tanınan heyrətamiz bir ədviyyatdır. . -a istinadən xəbər verir ki, bu ədviyyat antioksidan
Gündə nə qədər oturmaq, durmaq və yatmaq lazımdır?
Alimlər gündə nə qədər oturmaq, durmaq və yatmaq lazım olduğunu hesablayıblar. -a istinadən bildirir ki, Suinburn Texnologiya Universiteti və Baker Ürək və Diabet İnstitutunun alimləri yatmaq, məşq etmək, oturmaq və aya
Gündə 50 qram püstə yeyin - FAYDALARI
Püstə zəngin qida mənbəyidir. Xüsusilə zülal, sağlam yağlar, lif, maqnezium, fosfor və B vitamini ilə zəngindir. Antioksidantlar, digər minerallar və vitaminlər baxımından da əhəmiyyətli bir tərkibə malikdir. -ə istinadə
Yüksək təzyiqi salmaq üçün bunu yeyin
Kətan toxumunun mədə-bağırsağa müsbət təsiri çoxdan məlumdur. "Medicina"ya istinadən xəbər verir ki, dietoloq Maykl Mosli bu toxumlarla yüksək təzyiqi salmağın mümkünlüyünü bildirib. Moruq bu xəstəlikləri sağaldırmış
Qida əlavələri təhlükəlidirmi?
Vitamin K əlavələri dolayı yolla qan laxtalanma riskini, beta-karoten isə siqaret çəkənlərdə ağciyər xərçəngi riskini artıra bilər. Bəzi digər birləşmələr və bitki komponentləri (vitamin C, E və dazı otu) xərçəng, depressiy