alma cemli piroq

.

Alma cemli piroq

Ərzaqlar:. 2 ədəd yumurta. 3 st un. 200 q kərə yağı. 1 st şəkər tozu. 1/2 paket vanil (5 q). 1 paket qabartma tozu (10q). 200-250 q alma çemi. Zövrə görə içinə tökmək üçün: qoz ləpəsi. Zövqə görə üstü üçün: şəkər kirşanı

.

Alma və portağalla DADLI PİROQ

Məhsullar:. - 100 qr kərə yağı . - 2 yumurta. - 1 ç.q. qabartma tozu. - yarım stəkan şəkər tozu. - 300 qr un. - 50 qr kokos yonqarı. - 2 iri alma. - 1 portağal. - pudra (üzərinə səpmək üçün). Hazırlanması:. 1. Yumurtanı şəkə

.

Almalı-qozlu piroq ŞARLOTKA

Şarlotka piroqunun reseptləri olduqca çoxdur. Bu şarlotkanın ən dadlı variantlarından biridir. İnqrediyentlər:. - 4 ədəd yumurta. - 1 banka qatılaşdırılmış süd ("squşonka. - 1 ç.q. qabartma tozu. - 1 stəkan un. - 4-

.

Ən dadlı almalı piroq

Çox dadlı, zərif və ətirli piroqdur. Tərkib:. - 500-600 qr alma. - 200 qr un (1 + 1/3 stəkan). - 1/3 stəkan şəkər tozu. - 100 qr kərə yağı. Üzərinə tökmək üçün:. - 2/3 stəkan xama. - 1/3 stəkan şəkər tozu. - 2,5 x.q. un

.

Çox ucuz və dadlı ALMA PİROQU

Tərkib:. - 1 stəkan un. - 1 stəkan şəkər tozu. - 5 x.q. bitki yağı. - 1 stəkan (250 ml) qazlı su. - 3 ç.q. qabartma tozu. - 1 çimdik duz. - 4 iri alma. - yarım çay qaşığı darçın. - pudra (üzərinə tökmək üçün). Hazırlanması:

.

Ən sadə ALMA PİROQU

Tərkib:. - 5 orta ölçüdə alma. - 3 iri yumurta. - 1 stəkan şəkər tozu. - 1 stəkan un. - 1 ç.q. soda (sirkə ilə söndürün). - 1 ç.q. qarçın. Hazırlanması:. 1. Almaları soyun, tikələrə doğrayın. 2. Formaya yağ çəkin, almalar

.

Alma ilə KƏSMİKLİ PİROQ

Tərkib:. - 3 alma. - 2 yumurta. - 200 qr şəkər tozu. - 100 qr kərə yağı. - 1 ç.q. darçın. - 200 qr kəsmik. - 1-1,5 stəkan un. Hazırlanması:. 1. Almanı təmizləyin, kub şəklində doğrayın. 2. Yumurtanı şəkər tozu ilə çalın

.

Xamalı alma piroqu

Məhsullar:. - 3 yumurta. - 150 qr şəkər tozu. - 2 ç.q. vanil. - 250 qr xama (10-20. - 200-250 qr un. - 2 ç.q. qabartma tozu. - 2 iri alma (400 qr). - pudra. Hazırlanması:. 1. Almanın ortasını kəsin, nazik tiləkərə doğrayın

.

Kəsmik və alma ilə sadə piroq

Məhsullar:. - 200 qr kəsmik. - 4 yumurta. - 2-3 alma. - 1 stəkan şəkər tozu. - 3 x.q. xama. - 200 qr un. - 10 qr qabartma tozu. - 1 çimdik duz. - kərə yağı (formaya çəkmək üçün). Hazırlanması:. Yumurtanı şəkər tozu ilə yaxş

.

Alma ilə şokoladlı piroq

Məhsullar:. - 4 yumurta. - 150 qr şəkər tozu. - 30 qr kakao-toz. - 2 ç.q. qabartma tozu. - 100-150 qr un. - 2-3 alma. Hazırlanması:. Almaları soyun, nazik doğrayın. Yumurtanı şəkər tozu ilə yaxşı çalın, kakao, un və qabartm

.

Çox zərif alma piroqu

Alma piroqlarının reseptləri olduqca çoxdur. Lakin bu piroq xüsusilə zərif və yüngül alınır. Lazım olan məhsullar:. Xəmir üçün:. - Alma - 3-4 dənə (orta ölçüdə). - Un - 1,5 stəkan. - Xama - 1/2 stəkan. - Kərə yağı - 150 qr

.

Almalı-kəsmikli piroq

Bu piroq həm dadlı, həm də çox faydalıdır. Onun tərkibində çoxlu kəsmik və alma var. Lazım olan məhsullar:. Xəmir üçün:. - 3 stəkan un. - 1/2 stəkan şəkər tozu. - 200 qr kərə yağı. - 10 qr qabartma tozu. İçlik üçün:. - 50

.

Almalı piroqun hazırlanma qaydası

Tərkibi:. Xəmir üçün:. ● Un (buğda) - 320 qr. ● Yumurta (toyuq) sarısı - 3 ədəd. ● Yağ (kərə) - 200 qr. ● Toz (qabartma) - 1 x.q. ● Şəkər tozu - 125 qr. İçlik üçün:. ● Yumurta (toyuq) ağı - 3 ədəd. ● Alma - 500 qr. ● Şəkə

.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroq

Ərzaqlar:. 500 q hazır yağlı xəmir. İç üçün:. 4 ədəd alma. 1/2 st qoz ləpəsi. 1/2 st kişmiş. 2 x.q şəkər tozu. 50 q kərə yağı. Üstü üçün:. 2 ədəd yumurta. 2 x.q şəkər tozu. 1 paket vanil. 200 q 33%-li qaymaq. Üstünə səpmə

.

Alma piroqu

Ərzaqlar:. Xəmir üçün:. 4,5 st un. 200 q kərə yağı. 2/3 st şəkər tozu. 5 yumurta. 1 paket qabartma tozu (5 q). İçlik üçün:. 5 ədəd alma. Üstü üçün:. 400 q xama. 1 paket vanil (5q). 2/3 st şəkər tozu. Hazırlanması:. Unu ələdikdə

.

Almalı, gilaslı və kəsmikli piroq

Ərzaqlar:. Piroqun altı üçün:. 400 q kəsmik . 2 yumurta . 1/2 st şəkər tozu . 1/2 st süd . 3 x.q mannı . 2 x.q nişasta . 1/2 limonun qabığı . 1 ç.q limon şirəsi . 1 paket vanil çay qaşığının ucunda duz . Piroqun üstü üçün:

.

Çox sadə CEMLİ PİROQ

Tərkib:. - 5 yumurta. - yarım stəkan un. - 1 x.q. kartof nişastası. - yarım stəkan şəkər tozu. - 1 stəkan qatı cem. - 1 paket vanilli şəkər tozu. Hazırlanması:. 1. Yumurtanı şəkər tozu və vanilli şəkər tozu ilə mikserlə yaxş

.

Qışa alma povidlosu

Alma povidlosu çox dadlı alınır. Povidlonu buterbrodlar, piroqlar, şirin pirojkilər üçün istifadə edə bilərsiniz. Tərkib:. 1 kq alma üçün yarım kq şəkər tozu götürülür. Şəkər tozunun miqdarını zövqə görə azaltmaq və ya artırma

.

Hər gün 2-3 alma yesək, orqanizmdə nə baş verəcək?

Alma demək olar ki, bir çox insanın pəhrizində daim mövcuddur.   -a istinadən xəbər verir ki, alma bütün bədən üçün vacib olan çox miqdarda vitamin ehtiva edir. Bədənin qida maddələrinə olan ehtiyacını ödəmək və immunite

.

Alma ilə arıqlamağın sadə yolu

Mütəxəssislər arıqlamağın sadə üsulunu açıqlayıblar.   -a istinadən bildirir ki, pəhriz zamanı almadan başqa heç bir yemək yemək olmaz. Hətta meyvələr məhdud miqdarda istehlak edilməlidir. . Otaq temperaturunda (təxminə

.

D vitamini almaq üçün Günəşin altında nə qədər qalmalıyıq?

Avstraliyanın Kvinslend Universitetindən dermatoloq Keti Li insan orqanizminə D vitamininin təbii şəkildə düzgün qəbulu barədə danışıb. -a istinadən bildirir ki, dermatoloqun sözlərinə görə, isti yayda 09:00-15:00 aralığınd

Digərləri göstər



alma cemli piroq melumatlari 2024, alma cemli piroq haqqinda melumat , alma cemli piroq xeberleri, alma cemli piroq haqqinda ətraflı xanim.az saytında öyrənə bilərsiz

turlar.az

sonxeber.az yemek reseptleri donlar 2024 kosmetika mehsullari sifahi xalq edebiyyati asan biliye aid atalar sözləri hicab haqqinda kosmetika tapmacalar mekteb baldiz gulmeli hakista baldiza aid hakisda