Almalı-qozlu piroq ŞARLOTKA

Almalı-qozlu piroq ŞARLOTKAŞarlotka piroqunun reseptləri olduqca çoxdur. Bu şarlotkanın ən dadlı variantlarından biridir.
İnqrediyentlər:
- 4 ədəd yumurta
- 1 banka qatılaşdırılmış süd ("squşonka")
- 1 ç.q. qabartma tozu
- 1 stəkan un
- 4-5 ədəd alma (orta ölçüdə)
- 2 x.q. qoz
- 2 x.q. kişmiş
- 1 ç.q. darçın.
Hazırlanması:
1. Yumurta "squşonka" ilə birlikdə yaxşı çalınır.
2. Un qabartma tozu ilə birlikdə ələnir, yumurtalı kütləyə əlavə olunur, yaxşı qarışdırılır.
3. Almalar qabıqlardan və çəyirdəklərdən təmizlənir və doğranılır.
4. Qoz doğranılır, üzüm təmizlənir və yuyulur.
5. Formaya perqament kağızı sərin, üzərinə alma, qoz, kişmiş düzün, darçın səpin.
6. Üzərinə xəmir tökün.
7. Sobanı qabaqcadan 180-190 C qədər qızdırın və piroqu 30-40 dəqiqə ərzində bişirin.
8. Hazır piroqun üzərinə pudra səpmək olar.
Nuş olsun!
Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 3604   Tarix: 25 may 2019
f Paylaş


Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

Mandarin Bulgur Salat Resepti

Mandarin Bulgur Salat Resepti üçün Tərkibi. Salat üçün:. 2 -ci. su şüşəsi. bulgur başı. 4. nömrə. Mandarin. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. nömrə. yerkökü. 6. nömrə. quru pomidor. bir. bağlamaq. təzə nanə. Sos üçün:. 1 çay fincanı

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Bulqur salatı (Kısır)

Türkiyədə hansı məclisə getsən, hardasa 90 faizində kısır adlı salatı süfrədə görə bilərsiniz. Elə Türkiyədən kənarda yaşayan türklərin süfrələrində də. Mən onu birinci dəfə dadandan sonra o qədər bəyənmişəm ki, Türk məclislərin

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

turlar.az

yay geyimləri 2025 toy makiyajlari kosmetika mehsullari müsabiqələr dəri xəstəlikləri gilasın faydası doğumdan sonra kosmetika prostat kondom nedir həsən bəy zərdabi vetene aid bayati novruz hakistalari