sebet.az onlayn maqazin

Çox zərif alma piroqu

Çox zərif alma piroquAlma piroqlarının reseptləri olduqca çoxdur. Lakin bu piroq xüsusilə zərif və yüngül alınır.
Lazım olan məhsullar:
Xəmir üçün:
- Alma - 3-4 dənə (orta ölçüdə)
- Un - 1,5 stəkan
- Xama - 1/2 stəkan
- Kərə yağı - 150 qr
- Qabartma tozu - 1,5 qaşıq
Krem üçün:
- Xama - 1 stəkan
- Yumurta - 1 dənə
- Şəkər tozu - 1 stəkan
- Vanil - 1 çay qaşığı
- Un - 2 xörək qaşığı
Hazırlanması:
1. Unu ələyin və qabartma tozu ilə qarışdırın.
2. Yağı əridin və xama ilə yaxşı qarışdırın. Un əlavə edin və xəmir yoğurun. Xəmir yumşaq və yüngül alınmalıdır.
3. Formaya perqament kağızı sərin. Xəmiri formaya qoyun, kənarları qaldırın.
4. Almaları yuyun və nazik-nazik dilimlərə doğrayın.
5. Alma dilimlərini formaya düzün.
6. Xama, şəkər, vanil mikserlə yaxşı qarışdırılır. Yumurta ayrı qabda çalınır, xamalı-şəkərli kütlyə əlavə olunur və yenə qarışdırılır.
7. Kütləni qarışdıra-qarışdıra hissə-hissə un əlavə edin. Kütləni yaxşı qarışdırın.
8. Xamalı-şəkərli kütləni almanın üzərinə tökün.
9. Sobanı qabaqcadan 180 C kimi qızdırın və piroqu təxminən 50 dəqiqə ərzində bişirin.
Nuş olsun!

Saglamolun.Az

Mətbəx     Baxılıb: 3158   Tarix: 14 iyul 2017
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

İsti havada DÜZGÜN QİDALANMA belə olmalıdır

Çox isti hava insan sağlamlığı üçün müəyyən təhlükələr yaradır. İstidə bütün orqan və sistemlərə (xüsusilə ürək-damar, nəfəsalma, endokrin, sidik ifrazı və s.) olan yükləmələr artır ki, bu da onlarda pozulmaların inkişaf

Ətin xarab olduğunu göstərən ƏLAMƏTLƏR

Xüsusilə ət kimi məhsulları təzə-təzə alıb bişirmək olduqca vacibdir. Saxlanılan ət xarab olur və bilinmədən yeyildikdə zəhərlənmələrə yol açır. Bəs xarab əti necə tanımaq olar? bunun bir neçə yolunu açıqlayır. Ətin rəngin

Bu salatı dadandan sonra "stoliçni", "mimoza" yaddan çıxacaq!

Pekin kələmi ilə toyuq salatı. Ərzaqlar:. Toyuq filesi – 1 ədəd. Pekin kələmi – 300 qr. Duzlu və ya təzə xiyar – 1 ədəd. Yaşıl soğan – yarım dəstə. Yumurta – 4 ədəd. Duz – istiot. Mayonez və ya xama. Hazırlanması:. Toyu

Pomidorun qabığını soymağın asan üsulu

Pomidorun qabığını asanlıqla soymaq xanımların kabusuna çevrilib. xəbər verir ki, yemək və tomatların hazırlanmasında istifadə etdiyiniz pomidorun qabığını soymaq üçün bəzən çətinlik çəkirsiniz, ancaq təqdim edəcəyimiz bi

Ləzzətindən doymayacağınız yay salatı - RESEPT

Yayda yağlı yeməklərdən uzaq durun, ləzzətli salatlar hazırlayın. yay salatının hazırlanma qaydasını təqdim edir:. Tərkibi:. 1 banka turşuya qoyulmuş göbələk. 1 ədəd orta boy yerkökü. 1 ədəd kiçik qırmızı Bolqar bibəri.

Yayın ən dadlı yeməyi - RESEPT

Havalar isindikcə yağlı yeməklərdən uzaq olmağa çalışırıq. yayın dadlı, xəfif yeməklərindən doğramacın (atlama) hazırlanma qaydasını təqdim edir:. Tərkibi:. 1 l qatıq. 2 stəkan su. 3 ədəd xiyar. 1 dəstə keşniş. 1 dəstə şüyüd

Ədviyyatlı qarğıdalının hazırlanması - RESEPT

Qarğıdalı orqanizmi şlaklardan, toksinlərdən və digər zərərli maddələrdən təmizləyir, qocalma proseslərini ləngidir, immun sistemini gücləndirir, ürək və onkoloji xəstəliklərin profilaktikası üçün çox yaxşı vasitədir. xəbə

Sobada badımcan kababının hazırlanması - RESEPT

Axşam yeməyinə badımcan kababı hazırlamaq istəyirsiniz?. dadından doymayacağınız sobada badımcan kababının hazırlanma qaydasını təqdim edir:. Tərkibi:. 3 ədəd badımcan. 400 qr qiymə. 1 ədəd orta boy soğan. 2 diş sarımsaq

Evdə kartof çipsi bişirməyin QAYDASI

Özünüz evdə kartof çipsi hazırlaya bilərsiniz? -a istinadən evdə dadlı çipsi hazırlamağın asan yolunu təqdim edir. Lazım olan ərzaqlar:. 2 dənə nazik qabıqlı kartof. Sirkə (yumaq üçün). Duz. İstiot. Zeytun yağı. Hazırlanm




sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


vizalar.az
viza desteyi


biletler.az
avia biletler


turlar.az