Dadlı və yumşaq KƏLƏM PİROQU
Məhsullar:
Xəmir:
- 200 qr süd
- 7 qr quru maya
- 100 qr kərə yağı
- 2 yumurta
- 500-550 qr un
- duz
İçlik:
- 1 kq kələm
- 2 baş soğan
- 2 yumurta
- duz, istiot, sarıkök
- bitki yağı
Üzərinə çəkmək üçün: yumurta
Hazırlanması:
1. İlıq süddə mayanı əridin, 100 qr un əlavə edin, isti yerə qoyun.
2. 15-20 dəqiqədən sonra yağ, yumurta, duz əlavə əlavə edin, qarışdırın.
3. Un əlavə edin, xəmir yoğurun, isti yerə qoyun ki, qalxsın.
4. 30 dəqiqədən sonra qatın, yenə isti yerə qoyun.
5. İçlik: Xırda doğranmış soğanı yağda qızardın, uzun-uzun doğranmış kələmi əlavə edin, yumşalana qədər qızardın, yumurta, duz, istiot, sarıkök əlavə edin, qarışdırın, vam odda bir az bişirn, soyudun.
6. Xəmiri 2 hissəyə bölün, bir hissəni yayın, yağ çəkilmiş formaya qoyun, üzərinə içlik, sonra xəmirin qalan hissəsini qoyun, piroqun qıraqlarını bərkidin, 15 dəqiqə saxlayın (üzərini mətbəx dəsmalı ilə örtün).
7. Piroqun ortasında buxarın çıxması üçün deşik açın, üzərinə yumurta çəkin, 180 C qədər qızdırılmış sobada 30-35 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Miqren ağrılarını yüngülləşdirə biləcək üsullar AÇIQLANDI
Turşunun faydaları nədir?
Leydi Qaqa üçün heykəl qoydular - FOTOLAR
69 yaşlı məşhur aktrisa ərə getdi - FOTOLAR
101 yaşlı qadın uzunömürlülüyünün sirrini AÇIQLADI - FOTO
Serdarın səhhəti daha da pisləşdi - FOTO
Çay dəmləyəndə edilən ən böyük SƏHV