Heyva ilə piroqun asan HAZIRLANMA QAYDASI

Heyva ilə piroqun asan HAZIRLANMA QAYDASIHeyva piroqunun hazırlanma qaydasını təqdim edirik. Xüsusən də heyva sevənlər bu dadı çox bəyənəcək. Üstəlik hazırlanması da asandır.
Lazım olan ərzaqlar:
- 200 qr. yumşaq kərə yağı
- 1 stəkan şəkər tozu
- 5 yumurta
- 1 paket qabartma tozu
- 1 x.q. nişasta
- 1 stəkan un
- 2 orta heyva
- 1 qəhvə fincanı pudra şəkəri (bəzəməyi üçün)
Hazırlanması:
1. Heyvanı dilimlərə kəsin, az miqdarda suda şəkər tozu əlavə etməklə yumşalana qədər bişirin.
2. Otaq temperaturunda kərə yağı ilə şəkər tozunu çırpın.
3. 5 yumurtanı tək-tək əlavə edin.
4. Çırpmağa davam etdiyiniz bu qarışıma qabartma tozu, nişasta və un əlavə edin. Bu qarışımı yağlanmış formaya tökün.
5. Üzərinə heyva dilimlərini düzün.
6. Əvvəldən isitdiyiniz sobada 175 dərəcədə təxminən 45 dəqiqə bişirin. Piroq soyuyandan sonra pudra şəkəri səpin.
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 2828   Tarix: 25 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

turlar.az

geyim şəkilləri toy makiyajlari həkim məsləhəti şef master salat reseptləri sizanaqlara qarsi uz maskalari ata ve qiz kosmetika novruz hakışdaları atalar sözü irem derici vetene aid bayatilar cinsi əlaqə