Kartoflu piroq. 30 dəqiqəyə əla ŞAM YEMƏYİ

Kartoflu piroq. 30 dəqiqəyə əla ŞAM YEMƏYİTərkib:
- 4 ədəd çiy kartof
- 1 ədəd soğan
- 3 x.q bitki yağı
- 1 dəstə keşniş (və ya göy soğan, cəfəri və s.)
- 2 yumurta
- 1 x.q. un
- 100 qr holland pendiri
- duz, istiot.
Hazırlanması:
1. Kartof yuyulur, təmizlənir, sürtgəcin iri gözündən keçirilir.
2. Soğan və keşniş xırda doğranılır, kartofa əlavə olunur.
3. Yumurta çalınır,un, duz, istiot əlavə olunur, yaxşı qarışdırılır, kartoflu kütləyə əlavə olunur, qarışdırılır.
4. Bitki yağını tavada yaxşı qızdırırıq, "xəmiri" tökürük, hamarlayırıq.
5. Tavanın qapağını örtürük və piroqu 15 dəqiqə ərzində qızardırıq.
6. Piroqu çevirik və yenə 15 dəqiqə qızardırıq.
7. Pendiri sürtgəcdən keçirdirik, hazır piroqun üzərinə tökürük, tavanın qapağını örtürük ki, pendir ərisin.
8. 10 dəqiqədən sonra piroq hazırdır.
Nuş olsun!
Mənbə: povarenok.ru
Tərcümə: Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 2315   Tarix: 27 may 2019
f Paylaş


xidmetler

Oxşar xəbərlər

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

turlar.az

geyim dəbləri makiyaj instagram hamiləlik hüquqşünas ariqlamaq ucun kofe kolbasa hazirlanmasi 2025 donlari kosmetika bayraq burcler haqqinda üzeyir hacıbəyli vətənə aid bayatı qurd ve quzu