Tez hazırlanan giləmeyvəli piroq

Tez hazırlanan giləmeyvəli piroqMəhsullar:
Xəmir:
- 3 yumurta
- 1 stəkan şəkər tozu
- 1,5 stəkan un
- yarım stəkan xama
- yarım stəkan mayonez
- yarım ç.q. duz
- yarım çay qaşığı soda + 1 ç.q. limon şirəsi
İçlik:
- yarım kq istənilən giləmeyvə (qarağat, albalı, çiyələk, böyürtkən)
- yarım stəkan şəkər tozu
- 2 x.q nişasta
Hazırlanması:
1. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın.
2. Yumurta ilə şəkər tozunu mikserlə birlikdə çalın, duz əlavə edin.  
 4. Xama və mayonezi əlavə edin, qarışdırın.
5. Unu əlayin, kütləyə əlavə edin, qarışdırın.
6. Sodanı limon şirəsi ilə söndürün, xəmirə əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
7. Xəmirin yarısını yağ çəkilmiş formaya qoyun, sobada 7-10 dəqiqə bişirin.
8. İçlik: giləmeyvələri təmizləyin, yuyun, üzərinə şəkər tozunu səpin. Çıxmış şirəni ayrı qaba tökün. Giləmeyvəyə nişasta tökün, qarışdırın.
9. Xəmiri sobadan çıxardın, üzərinə içlik qoyun, sonra qalan xəmiri tökün.
10. Piroqu sobaya qoyun, üstü qızarana qədər bişirin.
Nuş olsun!
 

Mətbəx     Baxılıb: 1949   Tarix: 15 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

turlar.az

qadın geyimi kosmetik vasiteler makiyaj etmek qaydalari hamileliyi pozmaq ucun ədəbiyyat testləri stil və moda qara noqteler ucun uz maskalari kosmetika baliq burcu sirniyatlar toy gecesı vidyolar seksler