Tez hazırlanan giləmeyvəli piroq

Tez hazırlanan giləmeyvəli piroqMəhsullar:
Xəmir:
- 3 yumurta
- 1 stəkan şəkər tozu
- 1,5 stəkan un
- yarım stəkan xama
- yarım stəkan mayonez
- yarım ç.q. duz
- yarım çay qaşığı soda + 1 ç.q. limon şirəsi
İçlik:
- yarım kq istənilən giləmeyvə (qarağat, albalı, çiyələk, böyürtkən)
- yarım stəkan şəkər tozu
- 2 x.q nişasta
Hazırlanması:
1. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın.
2. Yumurta ilə şəkər tozunu mikserlə birlikdə çalın, duz əlavə edin.  
 4. Xama və mayonezi əlavə edin, qarışdırın.
5. Unu əlayin, kütləyə əlavə edin, qarışdırın.
6. Sodanı limon şirəsi ilə söndürün, xəmirə əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
7. Xəmirin yarısını yağ çəkilmiş formaya qoyun, sobada 7-10 dəqiqə bişirin.
8. İçlik: giləmeyvələri təmizləyin, yuyun, üzərinə şəkər tozunu səpin. Çıxmış şirəni ayrı qaba tökün. Giləmeyvəyə nişasta tökün, qarışdırın.
9. Xəmiri sobadan çıxardın, üzərinə içlik qoyun, sonra qalan xəmiri tökün.
10. Piroqu sobaya qoyun, üstü qızarana qədər bişirin.
Nuş olsun!
 

Mətbəx     Baxılıb: 1661   Tarix: 15 may 2019
f Paylaş

Tezbazar.az elanlar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

turlar.az

sonxeber.az geyim dəbləri makiyaj etmek qaydalari qis geyimləri 2024 veten haqqinda bayati babil baglari goy qursagi nece yaranir kivi murebbesi kosmetika şəhid ağır itki kəlamlar xalqlar dostluğu metrosunun üstündə çox təcili mənzil satılır rəksanə