Tez hazırlanan kartoflu piroq

Tez hazırlanan kartoflu piroqTərkib:
- 1 yumurta
- 2,5 stəkan un
- 1 stəkan su
- 1 ç.q. duz
- istiot (zövqə görə)
- göyərti (zövqə görə)
- 1 paket quru maya
- 6 ədəd kartof
- 1 baş soğan
- 150 qr pendir
Hazırlanması:
1. Ələnmiş un, maya, su, duz qarışdırılır, xəmir yoğrulur. Xəmiri 30-40 dəqiqə isti yerdə saxlayın.
2. Tavaya kərə yağı çəkilir, xəmir qoyulur, qıraqları qaldırılır. Xəmir dəsmalla örtülür, 15 dəqiqə qalır.
3. Kartof təmizlənir, sürtgəcdən keçirilir, xəmirin üzərinə qoyulur, yastılanır.
4. Soğan və göyərti nazik-nazik doğranılır, kartofun üzərinə düzülür.
5. Soba qabaqcadan 200 C qədər qızdırılır, piroq 40 dəqiqə ərzində bişirilir.
6. Hazır olana təxminən 10 dəqiqə qalmış piroq sobadan götürülür, üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpilir, yenə sobaya qoyulur.  
Nuş olsun!
Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 2731   Tarix: 27 may 2019
f Paylaş


Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az qadin sayti kosmetoloq qadin dunyasi qiymenin hazirlanmasi döş əmən kişilər tərəvəzlər ayaq sismesi şəkərbura englishdilində qulaq ziyafet geyimleri lakonizm novruz bayramına aid bakışta