sebet.az onlayn maqazin

Xurma ilə dadlı piroq

Xurma ilə dadlı piroqMəhsullar:
- 1,5 stəkan un
- 400 qr kəsmik
- 2 yumurta
- 200 qr xama
- 200 qr kərə yağı
- 1 stəkan şəkər tozu
- 200 qr xurma
- 1 ç.q. qabartma tozu
- vanilin
Hazırlanması:
1. Unu şəkər tozunun yarısı, yağ, qabartma tozu və vanilinlə oxuşdurun. Ovuntunun yarısını formaya tökün, hamarlayın.
2. Xurmanın tumlarını çıxardın, xurmanı doğrayın, ovuntunun üzərinə düzün.
3. Kəsmiyi yumurta sarısı və xama ilə yaxşı qarışdırın.
4. İçlik: yumurta ağını qalan şəkər tozu ilə mikserlə yaxşı çalın, kəsmikli kütləyə əlavə edin, ehtiyatla qarışdırın.
5. İçliyi formaya qoyun, üzərinə qalan ovuntunu tökün.
6. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, piroqu 30-40 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Evdarliq.az

Mətbəx     Baxılıb: 801   Tarix: 15 may 2019
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Darçınla sadə peçenye

Məhsullar:. - 100 qr kərə yağı. - 2 yumurta. - 1 stəkan şəkər tozu. - 2 stəkan un. - yarım ç.q. soda + yarım ç.q. limon şirəsi. - 1 ç.q. darçın. Hazırlanması:. 1. Yumşalmış kərə yağı, yumurta, şəkər tozu, un və limon şirəs

Asan hazırlanan çiyələkli tart – RESEPT

Meyvəli şirniyyatı sevməyən yoxdur. Hazırda da yaz fəslidir və meyvələrin ən gözəli və dadlısı çiyələyin fəsli yetişir. mətbəxinizdə asan hazırlayacağınız çiyələkli tart reseptini verir. Lazım olanlar:. Xəmir üçün:. - 15

Sadə meyvəli piroq

Məhsullar:. Xəmir:. - 100 qr şəkər tozu. - 1 ç.q. vanil. - 100 qr kərə yağı. - 2 yumurta. - 1 ç.q. qabartma tozu. - 150-200 qr un. Üzərinə səpmək üçün ovuntu (ştreyzel): . - 100 qr badam (və ya fındıq, qoz). - 100 qr kər

Kəsmik və qara gavalı ilə piroq

Məhsullar:. - 200 qr kəsmik. - 150 qr şəkər tozu. - 150 qr kərə yağı. - 3 yumurta. - 1 portağal. - 200 qr qara gavalı qurusu. - 150 qr un. - 2 ç.q. qabartma tozu. Hazırlanması:. 1. Portağalın sarı qabığını (sedranı) sürgəci

Əriklə biskvit. Sadə resept

Məhsullar:. - 2 yumurta. - 1 stəkan şəkər tozu (çox şirin xoşlamırsınızsa, daha az götürün). - 1 stəkan un. - 100 qr kərə yağı. - 1 paket qabartma tozu (10 qr). - 300 qr ərik. Hazırlanması:. 1. Yumşaq kərə yağını şəkər toz

Qoz və bişmiş squşonka ilə qat-qat pirojki

Məhsullar:. - 500 qr hazır qat-qat xəmir. - 100 qr qoz. - 1 banka bişmiş squşonka. Hazırlanması:. 1. Qozu xırda-xırda doğrayın, quru tavada bir az qızardın. 2. Qoz və squşonkanı qarışdırın. 3. Hazır xəmiri təxminən 10x1

Tez hazırlanan giləmeyvəli piroq

Məhsullar:. Xəmir:. - 3 yumurta. - 1 stəkan şəkər tozu. - 1,5 stəkan un. - yarım stəkan xama. - yarım stəkan mayonez. - yarım ç.q. duz. - yarım çay qaşığı soda + 1 ç.q. limon şirəsi. İçlik:. - yarım kq istənilən giləmeyv

Yemişlə sadə və dadlı piroq

Məhsullar:. - 5 yumurta. - yarım stəkan şəkər tozu (yemiş çox şirin deyilsə, bir az artıq götürün). - 1,5 stəkan un. - 1 ç.q. qabartma tozu. - yarım ç.q. darçın. - 400 qr bərk şirin yemiş. Hazırlanması:. 1. Yumurtanı şəkə

Şaftalı və xamalı kremlə çox dadlı PİROQ

Məhsullar:. Xəmir üçün:. - 150 qr kərə yağı. - 150 qr şəkər tozu. - 250 qr un. - 50 ml süd. - 2 ç.q. vanil. - 2 ç.q. qabartma tozu. - 2 iri şaftalı (konservləşdirilmiş şaftalıdan da istifadə edə bilərsiniz). Krem üçün:.




sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


vizalar.az
viza desteyi


biletler.az
avia biletler


turlar.az

sonxeber.az sonxeberler.az adlarin menasi kosmetoloq sac duzumleri vaginal quruluq qadın haqqinda hobbi sağlamlıq kosmetika mena aliyev molla nesredin