Mətbəxdə tətbiq edib ətrafda lovğalanacağınız 10 praktik bilgi

Qaynayan qazanın daşmasını əngəlləmək üçün qaşığı tərs şəkildə qazanın üstünə qoya bilərsiniz.
Mətbəxdə tətbiq edib ətrafda lovğalanacağınız 10 praktik bilgiQarpız diliminin kənarlarını kəsərək suyunu axıtmadan rahatlıqla yeyə bilərsiniz.
Mətbəxdə tətbiq edib ətrafda lovğalanacağınız 10 praktik bilgiÇörəyi kəsərkən parçalanmasını əngəlləmək, didilməsini istəmirsinizsə onu tərs çevrib kəsə bilərsiniz.
Mətbəxdə tətbiq edib ətrafda lovğalanacağınız 10 praktik bilgiBalığın manqala yapışmaması və daha ləzzətli olması üçün manqalın üstünə limon düzə bilərsiniz.
Mətbəxdə tətbiq edib ətrafda lovğalanacağınız 10 praktik bilgiBananı daha uzun müddət saxlamaq və xarab olmasını əngəlləmək üçün onu kökündən ayırıb ucunu plastik klyokla bağlaya bilərsiniz.
Mətbəxdə tətbiq edib ətrafda lovğalanacağınız 10 praktik bilgiOnlarla yumurtanı eyni anda çox bişmiş bir hala gətirmək üçün 30 dəqiqə boyunca 160 dərəcə sobada bişirə bilərsiniz.
Mətbəxdə tətbiq edib ətrafda lovğalanacağınız 10 praktik bilgiKüftələrinizin top kimi olmağını və gözəl bişməsi üçün baş barmağınızla ortasına basa bilərsiniz.
Mətbəxdə tətbiq edib ətrafda lovğalanacağınız 10 praktik bilgiMikrodalğalı sobada isitmək istədiyiniz yeməklərin yanına yarım stəkan su qoyaraq isitdikdən sonra quru olmasını əngəlləyə bilərsiniz.
Mətbəxdə tətbiq edib ətrafda lovğalanacağınız 10 praktik bilgiDonmuş yeməklərin ortasında boşluq buraxaraq daha tez və gözəl bişməsini təmin edə bilərsiniz.
Mətbəxdə tətbiq edib ətrafda lovğalanacağınız 10 praktik bilgiBarmağınızın ucunu suyla isladaraq yeməyin içinə düşmüş yumurta qabığını rahatlıqla götürə bilərsiniz.
Mətbəxdə tətbiq edib ətrafda lovğalanacağınız 10 praktik bilgi

Mətbəx     Baxılıb: 5366   Tarix: 17 yanvar 2016
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

.

Şəfaverici Itburnu Içkisi – Resept

E vitamini ilə zəngin olan itburnu bitkisinin dəri üçün də faydalı olduğu məlum olub. Hətta bir çox dəriyə qulluq vasitələrinin tərkibinə itburnu ekstraktı və yağı əlavə edilir. Bu bitkini olduğu kimi yemək bir qədər çətindir

.

Bulqur salatı (Kısır)

Türkiyədə hansı məclisə getsən, hardasa 90 faizində kısır adlı salatı süfrədə görə bilərsiniz. Elə Türkiyədən kənarda yaşayan türklərin süfrələrində də. Mən onu birinci dəfə dadandan sonra o qədər bəyənmişəm ki, Türk məclislərin

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

turlar.az

qis geyimləri 2025 reseptler qaşların formalari xına bəzəkləri ailə psixoloqiyası zara ayaqqabilari 2025 mahuddan tikilen kishi ust geyimi kosmetika ginekoloq oxu az sağlıq novruz hakistasi rus dilin nece orenek